EKONOMI

Taksitë me pak punë e shumë masa për Covid-19

Radiotaksitë dhe taksitë në kryeqytet kanë filluar punën. Pronarët e tyre po ankohen se tani, pas pandemisë, kanë 60% më pak punë.

Megjithatë njoftojnë se të gjithë punëtorët janë të ftuar të kthehen në punë, dhe patjetër qe duhet të respektojnë masat për parandalimin e përhapjes së COVID-19. E masat nuk po i zbatojnë fare taksitë ilegale.