Kosova

Takimi Veliu – Qalaj; policia kalon në orarin 12 orësh

Ministri Veliu priti në takim drejtorin e Përgjithshëm të Policisë së Kosovës – raporton Kosova.info

Ministri i Punëve të Brendshme, z. Agim Veliu priti në takim Drejtorin e përgjithshëm të Policisë së Kosovës, z. Rashit Qalaj dhe drejtorin e Operativës, z. Afrim Ahmetaj.

Në këtë takim u diskutua për zhvillimet e fundit në vend, rritjen e numrit të qytetarëve të infektuar me Covid-19 si dhe për konsultimet dhe vendimet e fundit që u morën nga Qeveria e Republikës së Kosovës në lidhje parandalimin e virusit, në veçanti për zbatimin dhe funksionalizimin sa më të mirë të Planit të ri Operacional të Policisë së Kosovës .

Gjithashtu, në këtë takim u vendos që Policia e Kosovës përsëri të kaloj në orarin 12-orësh, për të pasur në kontroll të plotë situatën.

Policia e Kosovës do të kujdeset që të shqiptoj dënime konform ligjit për të gjithë ata qytetarë që nuk i respektojnë masat.

Në fund të takimit z. Qalaj, e njoftoi ministrin Veliu se do t’i ftojë në takim të gjithë drejtorët rajonal të Policisë së Kosovës për të diskutuar konsultimet dhe vendimet e sotme, si dhe të mirën masat e menjëhershme për parandalimin e kësaj pandemie për hir  të ruajtjes së shëndetit publik.

Ministria e Punëve të Brendshme bënë thirrje tek të gjithë qytetarët që të jenë së bashku në ndihmë të njëri-tjetrit, që të zbatohen udhëzimet e masat e qeverisë e të profesionistëve shëndetësorë, në mënyrë që ta fitojmë luftën kundër virusit me sa më pak dëme./Kosova.info/

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.