Bota

Takim historik, nëse ndodh

Donald Trump do të takohet ballë për ballë me Kim Jong Unin, në Singapor, më 12 qershor.

Samiti, i pari në histori midis një presidenti amerikan dhe homologut të tij verikorean, do të jetë platformë për bisedime kritike që synojnë çarmatosjen e Koresë së Veriut nga armët bërthamore.