Kosova

Tahiri: Nuk do të tolerojmë ndotjen e mjedisit

Adonis Tahiri, drejtor i Inspektoratit në Prishtinë ka shkruaj në një postim në llogarinë e tij në Facebook nuk do të tolerohen asnjë supermarket për mbeturinat që i bëjnë sepse të kundërtën do të dënohen me 500 euro gjobë

“Supermarketet kanë për obligim kontratën për pastrim, dhe duhet ta kenë kontejnerin e vet. Nuk do të tolerojmë ndotjen e mjedisit përreth.

500 euro gjobë, dhe obligim përmes procesverbalit që t’i largojë të gjitha mbeturinat”, tha: Adonis Tahiri, drejtor Inspektoratit

Fotografia e Adonis Tahiri