Kosova

Tahiri: Ndarja e Kosovës ka vdekur

Zëvendëskryeministri i Kosovës, Besnik Tahiri, tha se ndarja e Kosovës është projekt i vdekur dhe se sa më shumë të diskutohet aq më shumë i bëjmë dëm vendit tonë.

Për çështjen e heqjes së reciprocitetit, Tahiri ka thënë se qëndrimi i AAK-së është që masë reciprociteti me Serbinë çdoherë duhet të ketë.

Ai në një prononcim medial tha se Kurti ka bërë një gabim shumë të madh me heqjen e taksës.

Leave a Reply

Your email address will not be published.