Gjykata

 • Kombëtare

  Burg për autorët e dyshuar për vrasjen e ish-deputetit shqiptar, ata arsyetohen se ishin në Kosovë kur ndodhi krimi

  Gjykata e Shkallës së parë në Shkodër vendosi masën e sigurisë arrest me burg për Kristian Kelmendin dhe Marian Kolën,…

  Lexo më shumë »
 • Kosova

  “Ty pa të kall nuk i këqyri punët e mija”, dënohet me 500 euro gjobë e akuzuara për kanosje ndaj ish-bashkëshortit

  Me 500 euro gjobë me kusht është dënuar e akuzuara NN nga Gjykata Themelore në Gjilan, dega në Viti, pasi pranoi se kishte kanosur ish-bashkëshortin AA me qëllim të frikësimit.  Aktgjykimi ndaj të akuzuares  është shpallur të martën, në Gjykatën Themelore në Gjilan dega në Viti, nga gjykatësja Blerina Jakupi Ramadani, e cila ka njoftuar se në periudhën e verifikimit prej një viti e akuzuara nuk duhet të kryejë vepër tjetër penale.  Krahas kësaj, e akuzuara është e obliguar edhe me shpenzimet procedurale dhe atë më 20 euro për paushallin gjyqësor dhe 30 euro në emër të fondit për viktimat e krimit.  Sipas aktakuzës së ngritur më 6 tetor 2021, NN., akuzohet se i ka dërguar mesazh të dëmtuari AA. përmes rrjeteve sociale këtij të fundit dhe babait të tij L.L., me fjalët kërcënuese “ty pa të kall nuk i këqyri punët e mija”, “kam me ta mbytë këtë qik, s’ta rriti”, “Thuj ne të del prej shtëpisë se kom me kallë”, se “ ju ishi msu me nejt veq në polici”,…

  Lexo më shumë »
Back to top button
escort mersin - izmir escort