Show Biz

“Sunny Hill” Festival u mbyllë me performancën e mahnitshme të Martin Garrixit

Me performancën e mahnitshme të DJ-it të njohur botëror, Martin Garrix, është mbyllur edicioni i sivjetmë i Festivalit “Sunny Hill”.

Mijëra njerëz morën pjesë në festivalin treditor që u mbajt në Gërmi, ku akterët kryesor ishin Dua Lipa, Action Bronson dhe Martin Garrix.

Nuk munguan as performancat e mahnitshme të yjeve vendore, por edhe emrave të tjerë të njohur ndërkombëtarisht.