Kombëtare

Stuhia e djeshme shkaktoi dëme në komunën e Mamushës

Kryetari i Komunës së Mamushës, Abdülhadi Krasniç, i ka dërguar sot pamje që flasin për pasoja jo të vogla që i ka shkaktuar stuhia që e përfshiu dje këtë komunë.

“Jam kryetari i Komunës së Mamushës Abdülhadi Krasniç.

Po ju dërgoj disa foto pas stuhisë dhe vërshimeve nga shiu në Komunën e Mamushës. Si Komune do të formojmë komisionin për vlerësimin e dëmeve të shkaktuara nga vërshimet e datës 06.09.2019″ thuhet në njoftimin e kryetari, i cili lutet që ato foto të bëhen publike.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.