Love & Sex

Studimi: Ja pse ndryshon dëshira seksuale pas martesës dhe çfarë duhet të bëni

Shumica e njerëzve, fillimin e një lidhjeje e përshkruajnë si mjaft pasiononte, ndërsa shtojnë se me kalimin e viteve, e sidomos pas martesës, dëshira seksuale është më e ulët.

Në një studim të ri të botuar së fundi, studiuesit përdorën të dhëna nga dy raporte, për të zbuluar sesi dëshira seksuale tek burrat dhe gratë mund të ndryshojë në fazat e hershme të martesës.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.