Love & Sex

Studimi befasues zbulon sekretet e mëdha! Femrat preferojnë të bëjnë seks më shumë me…

Femrat të cilat kanë pasur më shumë se një partner ëndërrojnë të kryejnë marrëdhënie seksuale me ish të dashurin e tyre, ka zbuluar një anketim britanik.

Sipas një studimi të kryer në Britaninë e Madhe kohët e fundit nga Instituti i Seksologjisë, rezultoi se 38% e femrave në Angli, preferojnë të bëjnë seks sërish me ish të dashurin e tyre!

Ndërsa përqindja tek meshkujt, arrin në 29%.

Megjithatë studimi zbuloi se shumica e të anketurave nuk do preferonin të martoheshin me partnerin me të cilin kishin më parë. Femrat e zgjedhin partnerin për martesë duke u bazuar në disa kritere “logjike”, siç për shembull se ai mund të jetë një partner besnik dhe një baba i mirë, zbuloi studimi.

“Më vijnë shumë e-mail nga femra të cilët thonë se e duam bashkëshortin, por ato fantazojnë se kryejnë marrëdhënie seksuale me ish-partnerin e tyre!”, deklaron seksologia e njohur Tracey Cox.

“Nuk bëhen pishman pse nuk i kanë zgjedhur si partnerët e tyre, por u mungon shumë marrëdhënia pasionante që kishin me ishët”, shton ajo.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.