Kosova

Stublla: Kosova mirënjohëse për angazhimin e Çekisë në mbështetje të konsolidimit ndërkombëtar

Ministrja e Punëve të Jashtme dhe Diasporës, znj. MelizaHaradinaj -Stublla, ka zhvilluar sot një video konferencë me ambasadorin e Çekisë në Kosovë, Pavel Bilek. Me këtë rast ministrja Haradinaj – Stublla ka vlerësuar lartë angazhimin e Republikës së Çekisë të dhënë për Kosovën.

Në bisedë me ambasadorin Bilek, kryediplomatja Haradinaj-Stublla është shprehur se “Kosova është mirënjohëse për angazhimin e Çekisë në mbështetje të konsolidimit ndërkombëtar, në procesin e integrimeve Euro-Atlantike si dhe në proceset e demokratizimit dhe rimëkëmbjes së vendit”.

Me këtë rast Haradaniaj – Stublla ka shtuar se “Kosova dhe Republika Çeke, kanë arritur të ndërtojnë marrëdhënie të mira bilaterale dhe se avancimi i këtij partneriteti politik dhe diplomatik, është në interes dypalësh”. /Kosova.info/

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.