Show Biz

Stresi dhe C.Biz sjellin këngën e re “Feel Good”

Reperi nga Shqipëria, Arkimed Lushaj apo siç njihet me emrin artistik Stresi, ka prezantuar projektin e ri muzikor.

“Feel Good” mban titullin kënga e re, të cilën e ka sjell në bashkëpunim me reperin nga Londra, C.Biz.

Projekti vjen i kompletuar edhe nga ana vizuale dhe me paraqitje atraktive të dy reperëve.

Femrat e zhveshura, makinat luksoze e disa elemente nga vera nuk mungojnë në klipin e dyshes së njohur.

Përkundër se është një bashkëpunim ndërkombëtar, Stresi i ka qëndruar besnik gjuhës së tij – pasi interpreton në shqip.

Kënga tashmë gjendet e plotë në kanalin e artistit shqiptar në platformën YouTube.

Theksojmë që Stresi prej disa muajsh është zhvendosur në Londër, ku edhe po vazhdon të punojë në këngë të reja.