Statistikë negative, kjo gjë nuk kishte ndodhur që 40 vite në Kampionatin Evropian

Kampionati Evropian “Euro 2020” po shoqërohet me statistika interesante.

Një statistike e veçantë është dhe ajo e autogolave të shkaktuar në turne, plot 8 deri më tani ende pa u luajtur dhe 1/3-ta e kompeticionit, përcjell.

Kjo nuk kishte ndodhur asnjëherë në historinë e Kampionatit Evropian, pasi në 40 vitet e kaluara që nga turneu i vitit 1976 deri në Europianin e 2016 ishin shkaktuar vetëm 9 autogola.

Go to TOP