OPINION

SREBENICEN , DHE SREBENICAT TJERA I KA KRYER SERBIA POPULLI SERB

Shkruan: Erald SELCA

Kur kujtojmë Gjenocidin serb në Srebenicë para Syve të OKB -së holandezeve , para syve të Europes dhe Turqisë kujtojmë se këto gjenocide i ndalen lufterat çlirimtare të popujve kroat , boshnjak dhe popullit shqiptar me ndihmën e Amerikes .

Tmerret e stilit Hitlerian dhe fashist barbaritë më të mëdha i ka kryer Serbia populli serbosllav me grek rumun e tradhtar te popujve shtypur ne krye me Sllobodan Millosheviçin .

Çfarë bëri e ashtuquajtura Europe demokratike , e ashtuquajtura drejtesi ndërkombëtare ajo ndjek viktimat dhe fal çmenduritë me mizore te kryera pas luftes së dytë botërore nga serbet !!!

Kjo është fytyra e botës , fytyra që amneston Terrorin dhe barbarinë serbe !

Drejtësi ka vdekur që moti , duhet vetëdrejtësi me bo ne viktimat e agresorit serb duhet ne me denuar gjykuar mizorite serbe .

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.