Life Style - Funny

“Squid Game” u bë realitet dhe u organizua në këtë shtet

Fansave të serisë jashtëzakonisht të popullarizuar “Squid  Game” në Abu Dhabi iu dha mundësia për të përjetuar një lojë të jetës reale, pa vrasje dhe gjakderdhje.

Qendra Kulturore Koreane në Emiratet e Bashkuara Arabe po organizon një riprodhim të lojërave të shikuara në serinë Netflix për dy ekipe me 15 pjesëmarrës. Ngjarja ishte parashikuar të mbahet në dy sesione më 12 tetor në zyrën e qendrës në Abu Dhabi.

Faqja e ngjarjeve e qendrës tha se katër nga gjashtë lojërat e shikuara në serinë Netflix do të luheshin gjatë ngjarjes. Këto përfshijnë sfidat “Red Light, Green Light” dhe “Dalgona Candy”, të cilat krijuan tendenca në TikTok. Lojtarët gjithashtu do të provonin dorën e tyre në lojërat “Marbles” dhe “Ddakji” (letër-rrokullisje) të parë në seri.

Por në vend të 38 milionë dollarëve, secilit fitues pritet t’i jepet një kostum i gjelbër i personalizuar. Fatkeqësisht, nuk ka para për çmime.

Lojërat e qendrës pritet të mbahen në seanca dy-orëshe, të stilit të turneut, dhe lojtarët e eliminuar do të mund të shikojnë pjesën tjetër të lojërave nga mënjanë.

Për të aplikuar për t’u bashkuar me versionin e Emirateve të Bashkuara Arabe të “Squid Game”, aplikantët duhet të plotësojnë një formular që përmban tre pyetje që i teston ata në njohuritë e tyre bazë të shfaqjes Netflix. Fatmirësisht, aplikantët nuk kishin pse të vraponin në lojën e goditjes nga një rekrutues i lojërave disa herë vetëm për t’u ftuar në lojëra. 

Shfaq më shumë
//oackoubs.com/4/3473483