Show Biz

Sqaron Mozzik: Kënga që ka dalë në Youtube nuk është “Dhelpën dinake”

Reperi shqiptar Mozzik ditë më parë ka paralajmëruar që shumë shpejt do të vijë projekti i tij i radhës i titulluar “Dhelpër dinake”, shkruan kosova.info.

Mirëpo dikush ka publikuar në Youtube një këngë që është shkruar se titullohet Dhelpër dinake.

Këtë lajm e mohoi Mozzik duke thënë se ajo është këngë që është e tija mirëpo shumë e vjetër dhe se Dhelpër dinake është një projekt krejt i ri dhe që do të publikohet me 8 nëntor.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.