SPORT

Sportet marciale si ‘armë’ kundër persekutimit fetar

Gratë dhe vajzat pakistaneze nga komuniteti pakicë Shia Hazara sfidojnë zakonet shoqërore duke praktikuar arte marciale.

Ata thonë se karateja i fuqizon ato duke përfshirë edhe në luftën e tyre kundër persekutimit fetar.