Kosova

Sot raporton para Komisionit për Mbikëqyrjen e Agjencisë së Kosovës për Inteligjencë, Drejtori i AKI-së

Sot mbahet mbledhja e Komisionit për Mbikëqyrjen e Agjencisë së Kosovës për Inteligjencë.

Mbledhja do të mbahet në ora 10:00, ndërsa do të raportojë drejtori i AKI-së, Kreshnik Gashi.

Gashi në këtë mbledhje do të raportojë për gjendjen e sigurisë gjate periudhës se pandemisë dhe situatën aktuale. /Telegrafi/