Kombëtare

Sot hapet për vizitorë ish-burgu i Prishtinës

Ministria e Kulturës, Rinisë dhe Sportit, për nder të 21 vjetorit të çlirimit të Kosovës, do të hap për vizitorë ish-burgun e Prishtinës, i cili ndodhet në rrugën “Luan Haradinaj”, përkrah Stacionit të Policisë Qendra, në Prishtinë.

Ish-burgu do të hapet në ora 10:00, dhe në të ardhmen do të shndërrohet në muze në të ardhmen.

Në hapjen e “Strehës së kujtimeve, Burgut të përndjekjes” për vizitorë, do të marrë pjesë edhe ministrja Vlora Dumoshi.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.