Show Biz

Sot Gashi feston ditëlindjen ja sa vjet i bën

Gashi veçse ka filluar festën.

Gashi pa asnjë dyshim është nga këngëtarët më të pëlqyer në tregun ndërkombëtar, ai sot ka një arsye më shumë për të festuar, pasi sot mbush 30 vite jetë.

Në 30-vjetorin e lindjes festimet për Labinotin (Gashin) kanë filluar, ai është tejet aktiv në rrjete sociale dhe tani ka ndarë një video nga një ‘Bar’ në Amerikë me miqtë e tij.

Ndryshe, javë më parë solli albumin e tij të parë profesional të titulluar ‘Gashi’.