Kosova

Sot Drejtori i Policisë do të raporton para deputetëve

Drejtori i Përgjithshëm i Policisë së Kosovës, Rashit Qalaj, do të raportojë para anëtarëve të Komisionit për Çështje të Sigurisë dhe Mbrojtjes lidhur me menaxhimin e situatës se sigurisë në Kosovë gjatë pandemisë COVID-19

Takimi siç bëhet e ditur do të zhvillohet nga ora 11 në Kuvendin e Kosovës, por pa prezencën e medieve.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.