Sot Dita Ndërkombëtare e Tokës, parashihen disa aktivitete edhe në Kosovë

Sot shënohet Dita Ndërkombëtare e Tokës.

Edhe në Kosovë janë paraparë disa aktivitete që e shënojnë këtë ditë kushtuar planetit në fjalë.

Grupi i studentëve të nivelit master të Fakultetit Juridik, Programi Kushtetues-Administrativ në Universitetin e Prishtinës “Hasan Prishtina”, do të mbajë sot konferencë për media ku do të prezantojë studimin, “Marrëveshja e Parisit dhe gjendja e mjedisit në Kosovë”.

Ndërkaq, shoqata “Handikos” do ta shënojë këtë ditë me aktivitetet e saj nën moton ‘’Kujdesi për tokën na lumturon!”

Go to TOP