Hi Tech

Skuterët elektrikë të ushtrisë amerikane (Video)

Ideja është se me këta skuterë elektrik me katër rrota, njësitet e caktuara të ushtrisë, mund të lëvizin shpejt dhe pa bërë zhurmë në terrene luftarake.

Ata quhen EZRaiders dhe u zhvilluan nga tekniku izraelit i motorit të transportit Erez Abramov.

Janë bërë edhe disa testime, siç mund të shihen në videon në vijim: