Kosova

Skenderaj/ Arrestohet pasi tentoi të kryente rite fetare për festën e Bajramit

Policia ka njoftuar se ka arrestuar një person në Skenderaj, për shkak se  është hasur me disa persona të tjerë duke u përgatitur të kryejnë rite fetare për festën e Bajramit.

Pas kërkesës për largim dhe kërkesës për të zbatuar urdhëresën e BIK-ut dhe Ministrisë së Shëndetësisë, i dyshuari kishte fyer dhe kanosur zyrtarët policor.

Me urdhër të prokurorit ndaj të dyshuarit është iniciuar lënda e rastit dhe i njëjti  është liruar në procedurë të rregullt.