Kombëtare

Skandaloze, pacientja me infarkt, nuk dalin askush ta fusin brenda

Një rast i (pa)zakonshëm ka ndodhur sot në emergjencën e Pejës.

Një paciente me infarkt shkon për t’u trajtuar, por askush nga stafi i emergjencës së Pejës nuk i del në ndihmë.

E që ta fusin brenda objektit për te kujdesen qytetarët që ndodheshin aty dhe sigurimi.

Rastet e tilla në shëndetësinë tonë janë bërë përditshmëri. /Kosova.info/