Kosova

Skandaloze/ Këshilltari i kryeministrit Hotit thotë se Covid-19 është rrenë e madhe

Këshilltari i kryeministrit Avdullah Hoti, i cili është nga partia e Duda Balje, SDU, ka bërë një koment skandaloz në rrjetet sociale, deri sa e gjithë bota po ballafaqohet me pandeminë COVID-19, gjithashtu edhe Republika e Kosovës po përballet me ketë pandemi, ku numri total i rasteve pozitive është 4.100 raste nga 26.425 persona të dyshimtë në virusin SARS-CoV-2, me gjithsej 86 raste të vdekjes në Kosovë, ndërsa me 551.470 persona te vdekur në gjithë botën.

Por siç duket kjo për këshilltarin e kryeministrit Hoti, është një gënjeshtër dhe nuk ka asgjë te vërtet këtu, ai pos qe i duket kjo një gënjeshtër, ai thotë se këtu po behet diçka tjetër, çfarë po bëhet sipas këshilltarit te Hotit?

Postimi i plote: