Kombëtare

Skandali i deputetes Duda Bale me ndihmat për Covid19

Drejtori i Shëndetësisë në komunën e Prizrenit, Visar Shehu, ka kritikuar deputeten Duda Bale për manipulim dhe gjeste të ulëta në lidhje me ndihmat të cilat ishin shpërndarë në fshatin Skorpbishtë të Prizrenit, i cili ishte karantinë brenda karantine.

Drejtori i shëndetësisë, Visar Shehu, ka shkruar në facebook se është e ulët që të përfitosh poenë politik në kohë pandemie.

Më poshtë postimi i plotë:

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kosova

Skandali i deputetes Duda Bale me ndihmat për Covid19

Drejtori i Shëndetësisë në komunën e Prizrenit, Visar Shehu, ka kritikuar deputeten Duda Bale për manipulim dhe gjeste të ulëta në lidhje me ndihmat të cilat ishin shpërndarë në fshatin Skorpbishtë të Prizrenit, i cili ishte karantinë brenda karantine.

Drejtori i shëndetësisë, Visar Shehu, ka shkruar në facebook se është e ulët që të përfitosh poenë politik në kohë pandemie.

Më poshtë postimi i plotë:

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.