SRB-BIH

Skandali Adem Hodze sa pretecim porukama prema politickim rivalima (FOTO)

Goranski poslanik sa Srpske Liste, Adem Hodža ne prestaje sa skandalima, nedavno je pretio članovima goranske zajednice iz GIG-a koji imaju svoju listu za mesto goranskog predstavnika u Kosovskoj skupštini koje je do sada bilo kod Hodže i partije JGP.

Adem Hodža putem pretećih poruka koje je osigurao Kosova.info tražio je pozivajući se na ime Milana Radoičića da če on ukloniti sa pozicija sve one koji su protiv njega.

Kosova.info je uspeo da osigura prepisku g. Hodže sa osobom čije je ime poznato redakciji, a isti se pozivao na ime Milana Radoičića, da se izvrši pritisak nad njima tako što će im pretiti da se ne uključe na listu GIG-a i da budu njegovi protivnici na izborima koji se trebaju održati 6 okrobra.

Prema svedocima g. Hodža je direktno u vezi sa Milanom Radoičićem koji je još uvek deo Srpske liste. Građani goranske zajednice iz Dragaša za kosova.info, izjavili su da se g. Hodža u ovakvim situacijama prema svojim rivalima vrši ogroman pritisak preteći ukidanjem penzija, i socijalnih davanja koja dolaze iz srbije.

Adem Hodža je poznat i po aferama i drugim skandalima koje su ga pratile tokom njegove političke karijere, kao što je seksualni skandal sa njegovom asistenticom i još puno drugih.

Kosova.info je kontaktirao g. Hodža koji je negirao da stoji iza ovih poruka, i izjavio je za Kosova.info da:
“Ja ne stojim iza ovih poruka i da ću obavestiti nadležne organe za laži koje su izrečene o meni. Ovo nije prvi put da su moja ličnost i moja porodica napadnuti.”/

Međutim kosova.info je verifikovao putem osoba koje su potvrdile da je broj koji je korišten putem vibera a preko kojeg su poslate poruke g. Hodza, koristi g. Hodža./Kosova.info

//graizoah.com/afu.php?zoneid=3473483