SRB-BIH

Skandal: Zbog velikog pritiska Srpske Liste, građanin prodaje kuću

Srpska Lista i SNS, se optužuju za pritisak prema građanima srpske nacionalnosti koji ne podržavaju ljubimce Beograda, Srpsku listu.

Mediji su ranije izveštavali o ovim pretnjama, da oni rade veliki pritisak označavajući kao izdajnike i anti srbe sve one koji ne podržavaju Srpsku Listu. Ova pojava prisile i linčovanja od strane Srpske liste prema građanima srpske nacionalnosti, prisiljava mnogo ljudi da se izjašnjavaju protiv njihove volje.

Sada se pojavila jedna tabla sa obaveštenjem koje je iznenadilo mnogo ljudi.

S.A iz Lapljeg sela u opštini Gračanica, je postavio jednu tablu na kojoj se kaže da je njegova kuća na prodaju, ali način na koji je objavljeno je veoma zabrinjavajući, on kaže: ” Prodajem kuću a razlog je Srpska Napredna Stranka i Srpska Lista.”

“KUĆA NA PRODAJU ISELJAVA NAS SRPSKA NAPREDNA STRANKA SRPSKA LISTA”.

Ove pretnje je Srpska Lista radila i u 2017/18 godini, kada su pripadnici iz redova srpske zajednice napuštali FSK, sve ove pojave su postale veoma zabrinjavajuće i odbojne građanima iz srpske zajednice sa drugačijim stavom.

Srpska Lista ima 10 poslanika u Skupštini Kosova i ista je pretila mnogim srpskim političarima koji su bili protivnici Srpske liste na izborima 2019, u prilog tome svedoče javne izjave političara, da Srpska lista ucenjuje i preti na razne načine svojim političkim protivnicima koje su uništili i danas ti političari postoje formalno kao imena, ali niko nije uspeo da ostvari pobedu na poslednjim izborima 6 Oktobra 2019 godine./Kosova.info/

//graizoah.com/afu.php?zoneid=3473483