Driver Booster - Download Free for Windows 11, 10, 8, 7

Driver Booster: Free updater for Windows 11/10. Renew drivers for graphics, USB, audio, screen, network, printer, and mouse efficiently.!
Get it now for FREE !

Driver Booster Driver Booster Download

S’ka ndryshim formati, Serie A mbetet me 20 skuadra

Asambleja e Serie A votoi pro mbajtjes së kampionatit me 20 skuadra.

Vetëm katër klube (Interi, Juventusi, Milani dhe Roma) shprehën mendimin e tyre në favor të formatit të ri me 18 skuadra, por me 16 vota pro u vendos që kampionati italian i futbollit të mbetet me 20 ekipe.

Serie A njoftoi se aprovoi sot, gjatë Asamblesë së mbajtur në selinë e saj në via Rosellini, dokumentin e saj të politikës që përmban propozimet për reformën e futbollit italian.

Gjatë të njëjtit takim, u theksua domosdoshmëria absolute për të ruajtur të drejtën e marrëveshjes në statutin federal, ashtu si në sistemet kryesore të futbollit evropian.

Për më tepër, u konfirmua formati aktual i kampionatit me 20 ekipe të Serisë A.

Go to TOP