Kosova

Sigurimi i jetës për pjesëtarët e policisë, domosdoshmëri

Shoqata e Sigurimeve të Kosovës i është drejtuar me një letër kryeministrit Ramush Haradinaj, ku flet për rëndësinë dhe domosdoshmërinë e sigurimit të jetës dhe shëndetit për zyrtarët e Policisë të Kosovës.

Duke marrë shkas nga rasti i fundit tragjik, aksidenti i dy policëve Malësor Dashi dhe Armend Trena, kjo shoqatë i ka kërkuar qeverisë që ta trajtojë më prioritet këtë çështje, në mënyrë që policët të kenë kaq mbrojtje.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.