Kosova

Siguria e botës vrasja e Qassim al-Rimit

Presidenti i Kosovës, Hashim Thaçi, ka deklaruar se se lajmi për vrasjen e udhëheqësit të Al Qaedas është i mirë dhe pozitiv për sigurinë e botës.

“Ne i përgëzojmë Shtetet e Bashkuara të Amerikës dhe Presidentin Donald Trump për  guximin e treguar në udhëheqjen e luftës kundër terrorizmit”.

“Lajmi për vdekjen e udhëheqësit të Al-Qaedas në Jemen, është lajm i mirë për Lindjen e Mesme, paqen dhe sigurinë botërore”, ka shkruar Thaçi në Twitter.

Postim i plotë:

Hashim Thaçi

We commend the United States of America and President @realDonaldTrump for the courageous leadership in the fight against terrorism. The news on Al-Qaeda leader al-Raymi demise are good news for the people of Yemen, Middle East, and for world peace and security.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.