Show Biz

Si u paraqitën yjet botërore në ditën e Pavarësisë së Amerikës

Është viti i 242 nga pavarsia e Shtetëve të Bashkuara të Amerikës ,kjo datë simbolizon një domethënje të madhe tek populli amerikanë.I gjithë qyteti festonë në këtë festë madhështore.

Kosova.info ka bërë një përzgjdhje se si u paraqitën yjet botërore në evente të ndryshme në këtë datë.Cila ishte përzgjedhja e dukjes së tyre në këtë festë madhështore.

Heidi Klum

Detali që zgjedhi Heidi është flamuri në bluzën e saj.Përndryshe modelja e njohur  njihet akoma për linjat e saj perfekte.

Mariah Carey 

Mariah ka zgjedhur që duke pozuar para aparatit fotografikë me një fustan të kuqë.Ku përreth saj gjenden flamurët e U.S.A .

Tyra Banks 

Tyra kishte vendosur që të sjell simbolin duke vërë një kapelë të madhe me flamurin e U.S.A.

Ciara

Për dallim nga tjerët këngëtarja Ciara është parë në një balon nga ajri në mes të detit me simbolin e flamurit kombëtar.

Beyonce

Beyonce sjell tri ngjyrat e flamurit duke kombinuar këmishën e kaltërt dhe shallin në kokë të kuqë.

Justin Bieber 

Justin shihet në rrugë siq duket fotografia është marr nga paparacit paraqitja e tij është me një bluzë me vija  me ngjyrat e flamurit kombëtar.

Halle Berry 

Njëra ndër paraqitjet e saj në këtë datë ishte e veshur me një fustan që simbolizon flamurin.

Katy Perry 

Katy Perry njihet për stilin e saj me ngjyra dominante dhe eksperimente të ndryshme.Për Katyn nuk ishte aspak problem kjo zgjedhje ajo kishte vendosur të veshte një xhaket të gjatë deri në fund të këmbëve i formuar nga flamuri kombëtar.

Kim Kardashian 

Kim kishte vendosur që të mbulohej me ngjyrat e flamurit ,ajo njihet si një patriote e devotshme e vendit të saj ku para disa ditësh ajo kishte deklaruar në një intervistë duke thënë:Se do të kandidojë edhe për presidente të shtetit.Kurr mos thuaj kurr.Ajo siq shihet e ka gjetur veten bukur mirë në këtë kombinim ngjyrash duke sjellur flamurin kombëtar.

Lady Gaga 

Gaga shihet e shtrir në një divan duke pozuar me një kostum të larjes një pjeshëshe ku në të shihet flamuri kombëtar.

Gigi Hadid 

Paraqitja e Giggit ishte po ashtu me një kostum të larjes mes ngjyrës bardhë dhe kuqë duke e kombinuar ate me një xhaket të kaltërt.

Kendall Jenner 

Kendal është parë nga paparacët me një bluzë të simbolizuar me flamurin kombëtarë.

Nicki Minaj

Nicki kishte zgjedhur që paraqijta e saj të jetë me një palë leginsa në simbolin e flamurit të kombinuara me ngjyrë të kuqe.

Christina Aguilera

Për dallim nga tjerët Aguilera u paraqit e mbështjellur me flamurin kombëtar.

Paris Hilton

Edhe Paris kishte arritur të paraqet një konbinim të bukur nga ngjyrat e parapëlyqera të flamurit.Duke veshur një fustan të kaltërt ,këpucë të kuqe dhe pjesën lart me një pjesë të kostumit të larjes në simbol të flamurit.

 Resse Witherspoon

Paraqitja e saj ishte e thjeshtë e veshur në të kaltërt duke mbajtur në dorë flamurin e Amerikës.

Nichole Richie

Nichole kishte zgjedhur një bluzë me shkëqim në simbolin e flamurit Amerikan.

Miley Cyrus 

Ajo dhe partenri i saj në këtë fotografi po që janë mbuluar me shkëlqim dhe me flamur të Amerikës./Kosova.info/

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.