Life Style - Funny

Si ta përgatitni vet një deodorant në kushte shtëpie?

Dyqanet posedojnë lloj-lloj deodorantësh, por mundësitë janë të mëdha që jeni të brengosur rreth efekteve shëndetësore që i sjell përdorimi i produkteve të tilla. Megjithatë, ndoshta nuk është kjo, ndoshta thjesht ju është harxhuar deodoranti dhe jeni me nxitim për një intervistë pune.

S’ka problem, pasi që ekziston një alternativë natyrale për ta përgatitur një deodorant në kushte shtëpiake.

lemons

Deodoranti me lëng limoni

Acidi citrik që gjendet në lëngun e limonit i vret bakteret që shkaktojnë erë, prandaj edhe janë të shumtë njerëzit që e përdorin këtë metodë.

Jennifer Palmer ka treguar për The New York Times se i pastron sqetullat me një limon të prerë çdo ditë. Por, ajo paralajmëron që mos ta aplikoni lëngun e limonit nëse i keni rruar së fundmi sqetullat.

//graizoah.com/afu.php?zoneid=3473483