SHËNDETËSIA

Si shpërndahet COVID-19 dhe si ta mbroni veten kundër tij?

Koronavirusi i ri, që është një familje e gjerë virusesh, është shfaqur për herë të parë në Kinë, në fund të vitit 2019.

Shenjat kryesore të infektimit me të janë: temperatura e lartë, kolla dhe vështirësitë në frymëmarrje.

Sëmundja që shkakton koronavirusi, është emëruar COVID-19.

Shikojeni videon e Organizatës Botërore të Shëndetësisë për të mësuar si ta ruani veten kundër këtij virusi (Përgatiti: Lendi Susuri).

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.