Kosova

Si mund të barten telefonatat e regjistruara?

Në burg mund të përfundojë çdokush që mund të ketë hyrë pa leje në të ashtuquajturën “Dhoma e Përgjimeve” në PTK, për çka presidenti i vendit Hashim Thaçi po e akuzon kryeministrin në detyrë dhe disa vartës të tij.

Por si mund të bartën materiale të përgjuara?