Hi Tech

Si e mposhtën Facebook-un mediat sociale ruse?

Rusia u rezistoi tendencave botërore, përmes dy mediave sociale, të cilat brenda vendit janë më të njohura se Facebook-u.

Këto rrjete sociale u mbështetën nga i njëjti investitor i teknologjisë, një miliarder izraelito-rus.

Kjo video është pjesë e një serie të dokumentareve, “InterNYET”, nga rrjeti televiziv i REL-it dhe VOA, Current Time.