Kombëtare

Si e rrahu nëna në Ferizaj, mësuesen e vajzës së saj

Mësimdhënësja H.L në shkollën Naim Frashëri në fshatin Zaskok të komunës së Ferizaj u sulmua fizikisht nga një prind.

Sipas drejtorit të spitalit në Ferizaj, Halit Gerbeshi, mësimdhënësja kishte pasur ndrydhje të qafës, krahërorit dhe gërvishtje në faqen e djathtë.

Klan Kosova ka biseduar edhe me mësimdhënësen, por ajo nuk ka pranuar që të flasë para kamerës duke thënë se nuk është në gjendje të mirë emocionale.

Shfaq më shumë
//soaheeme.net/4/3473483