Show Biz

Si duket Miss Bota 2000 pas 20 vitesh?

Priyanka Chopra nga India në vitin 2000″>2000 ishte “Miss World”, dhe kjo femër e bukur indianie e mori titullin kur ishte 18 vjeçe.

Para 15 vjetëve, ajo kishte një pamje të përkryer, dhe çfarë mendoni ju do të fitonte në qoftë se konkuron përsëri tani?

Ne mendojmë se fati është ende në anën e saj.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.