SHËNDETËSIA

Shumica e QMF-ve nuk punojnë në Kosovë natën, s’ka mjekë

Shumica e qendrave të mjekësisë familjare në Kosovë nuk japin shërbime gjatë natës, kështu pacientët detyrohen të kërkojnë trajtim mjekësor në spitalet publike në vend.

Drejtorë të Shëndetësisë në Komunë kanë thënë për gazetën se shkak për mosfunksionimin e QMF-ve gjatë natës është mungesa e buxhetit dhe e stafit mjekësor, shkruan sot gazeta Zëri.

Shumica e qendrave të mjekësisë familjare në Kosovë nuk japin shërbime gjatë natës, kështu pacientët detyrohen të kërkojnë trajtim mjekësor në spitalet publike në vend.

Drejtorë të Shëndetësisë në Komunë kanë thënë për gazetën se shkak për mosfunksionimin e QMF-ve gjatë natës është mungesa e buxhetit dhe e stafit mjekësor.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.