Kosova

Shtigjet për biçikleta nëpër Prishtinë do të jenë me ngjyra

Nga sot nisë ngjyrosja e shtigjeve për biçikleta në kryeqytet

Kryetari i komunës, Shpend Ahmeti, ka njoftuar se ka nisur ngjyrosja e tyre si dhe ndarja fizike e tyre.“Kështu do të duken shtigjet e reja të biçikletave që fillojnë në Dardani e do të vazhdojnë edhe në pjesë tjera. Do të ketë barriera fizike në mes të shtegut dhe rrugës për automjete”, është shprehur Ahmeti.

Kështu do të duken shtigjet e reja të biçikletave që fillojnë në Dardani e do të vazhdojnë edhe në pjesë tjera. Do të ketë bariera fizike në mes të shtegut dhe rrugës për automjete.##Prishtina

Posted by Shpend A. Ahmeti on Wednesday, August 12, 2020

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.