Driver Booster - Download Free for Windows 11, 10, 8, 7

Driver Booster: Free updater for Windows 11/10. Renew drivers for graphics, USB, audio, screen, network, printer, and mouse efficiently.!
Get it now for FREE !

Driver Booster Driver Booster Download

Shtetet e BE-së kanë rënë dakord për pakon e mbështetjes financiare për Ukrainën

Propozimi i Komisionit Evropian për të mbështetur Ukrainën me 50 miliardë euro kredi dhe grante gjatë katër viteve të ardhshme nuk është kundërshtuar nga askush.

Komisioneri Evropian i Buxhetit, Johannes Hahn diskutoi sot planet gjatë një konference për shtyp.“Puna kryesore është mbështetja për Ukrainën. Kjo nuk kontestohet nga askush”, është shprehur ai.

Go to TOP