SPORT

Shtesa nuk mjafton, Kolumbi-Angli shkon me penallti

Nuk kanë mjaftuar 120 minuta lojë për të zgjedhur fituesin.

Ndeshja ndërmjet Anglisë dhe Kolumbisë do të përcaktohet nga 11-metërshat.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.