SHËNDETËSIA

Shtatzënat të mos shqetësohen për pandeminë me koronavirus, thotë gjinekologu kosovar (Video)

Cilat janë pyetjet që atij po i bëhen më së shumti në këtë kohë?

Çfarë lloji i lindjes preferohet më shumë lindje vaginale apo cezariane?

Morina, gjatë intervistës ka treguar se sa janë gjasat që foshnjës t’i bartet koronavirusi – si dhe ka treguar edhe shembuj nga Kina të grave me barë.

Mes tjerash, ai pati edhe një sërë këshillash e rekomandimesh të cilat me është mirë që t’i përmbahen.

Me kufizimin e lëvizjes si po realizohen kontrollet gjatë kësaj kohe?

Sipas tij, a është më mirë që gratë shtatzëna në këtë kohë t’i ikin lajmeve për COVID-19, mënyrë që të shmangun panikun e stresin?

Gratë shtatzëna në kohë të koronavirusit – gjinekologu Memli Morina jep lajmin e mirë

Gratë shtatzëna në kohë të koronavirusit – gjinekologu Memli Morina jep lajmin e mirë#COVID19 #coronavirus #Kosovo #WHO

Gepostet von Insajderi am Freitag, 27. März 2020