Kombëtare

Brenda dhe jashtë shpellës së Radavcit

Kosova është një vend që ka shumë bukuri natyrore që mund të vizitohen nga qytetarët dhe turistët.

Një nga vendet është edhe shpella e Radavcit dhe ujëvara.

Fotografi Erand Hyseni, na sjell pamje mahnitëse brenda shpellës, por edhe fotografi shumë të bukura të ujëvarës.

Radavci është vetëm një nga atraksionet e shumta që ka vendi ynë.

FOTO NGA ERAND HYSENI: