Kombëtare

Shqipëria kontrollon lëvizjet e qytetarëve përmes dronëve

Shqipëria ka shtrënguar masat e kufizimit dhe kontrollet për të parandaluar përhapjen e koronavirusit të ri.

Policia përdori dronët për të monitoruar nëse njerëzit po shkelnin masat e ndalimit të lëvizjes.

Kontrollet me dronë u bën në shumë qytete përfshirë Tiranën, Shkodrën dhe Gjirokastrën.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.