Kombëtare

Shqipëri/ Ky është numri i viktimave, infektuar dhe i shëruar nga koronavirusi

Në Shqipëri deri tani janë evidentuar 361 raste pozitive gjithsej me COVID-19, 104 të shëruar, 21 të vdekur, ndërsa janë kryer 2396 teste gjithsej.

Shifrat bëhen të ditura nga platforma “coronavirus.al”, e krijuar me qëllim informimin e qytetarëve për shifrat zyrtare lidhur me situatën e të prekurve me COVID-19 në Shqipëri.

Përmes kësaj platforme qytetarët kanë mundësi të ndjekin në kohë reale të rejat nga fronti i luftës kundër COVID-19/ATSH.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.