Love & Sex

“Shqetësuese” pse gratë nuk duan marrëdhënie intime, eksperti zbulon arsye

Ekspertja e seksit Nadia Bokody nga Sydney, ka zbuluar arsyen “shqetësuese” për shkak të së cilës femrat nuk e duan seksin. A pajtoheni ju me konstatimin e saj?

Nadia thotë që shumica e femrave për këtë arsye nuk dëshiron të ketë marrëdhënie intime me mashkullin.

Shkrimtarja dhe ekspertja e seksit, e cila ka më shumë se 59.000 ndjekës në Instagram, komentoi karrierën e saj si kolumniste, si dhe të gjitha komentet dhe ofendimet që ka përjetuar që kur mori guximin të pranonte se i pëlqente seksi, transmeton Telegrafi.

Nadia thotë që shumica e femrave ndrydhin seksualitetin e tyre, nga frika se si burrat do t’i trajtojnë ato – që çon deri te miti mbi libidonë femërore.

– Gjëja më e mirë që mund të bëni për të ngritur përsëri epshin tuaj është të praktikoni rregullisht masturbimin. – Gratë mësohen të shtypin këtë anë të vetvetes. Dhe disa prej nesh bëhen aq të mira në ngufatjen e dëshirës sonë, sa që në fund arrijmë ta shuajmë – shpjegon ajo.