Bota

Shpërthim vullkani Etna

Vullkani Etna në Itali ka shpërthyer të martën dhe po vazhdon të lirojë llavë dhe hi në qiell.

Etna është një nga vullkanet me aktivë në botë.

Autoritetet italiane u thanë banorëve se nuk kanë nevojë të shqetësohen.