Rajoni

Shpërthen Himni i Flamurit para Universitetit të Arteve, studentët këndojnë në kor

Të rinjtë artistë të Universitetit të Arteve janë rreshtuar përpara godinës dhe kanë shoqruar me vegla muzikore, Himnin e Flamurit, të kënduar nga mijëra  studentë.

Pas këtij momenti, ka nisur rreshtimi i tyre për t’u nisur drejt Ministrisë së Arsimit.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.